Historie

Hvem vi er 

Vår Historie

og veien til Paris

Aasen family

Hvem vi er


Vi er en helt normal kristen familie som gjør vårt beste i å leve i fred og harmoni med oss selv og mennesker rundt oss, men vi er ikke  feilfri...


Vi ønsker  å sette Gud først og leve etter Hans ord - Bibelen. Vi ønsker også å leve  det livet som er mye større enn oss selv, påkoblet Guds daglige ledelse. Og tenk at vi er  så heldig at vi har møtt og kjenner Mesteren og Skaperen - Gud vår himmelske Far.


Vi ønsker at våre liv kan være med å lede andre mennesker til også få del i Guds rike og finne den sanne og fulle friheten i Kristus Jesus.

Derfor har vi også gjort noen litt uvanlige valg ved selge hus og hytte, avslutte gode jobber og flytte til Paris. Dette fordi Gud ledet oss i det.

Vi har testet bibelens fortellinger om å tro Gud og om å bli ledet av Han. Det virker! Ja, vi kan virklig bekrefte at Gud er virkelig og at Hans ord virker. Vi opplever at Gud som er Ekte Kjærlighet, Han  har omsorg for oss og  gir oss alle ting vi trenger. Derfor ønsker vi at Han skal være vår sjef.


Vi er fem styk, Arvid (pappa) og May-Linn (mamma). Emil (f. 2005) elsker å spille fotball og å ta bilder. Han går derfor film og media skole. Rebekka (f. 2006) elsker å spille håndball og være med venner. Hun går derfor videregående skole med håndball linje. Viktoria (f.2011)  elsker hester og går derfor på ridning. Hun går forsatt på barneskolen.

Som familie bor vi i en lelighet i Paris, noe som er veldig anderledes fra de minder stedene vi kommer i fra.

Hvordan vi levde i Norge


Å flytte en hel familie til et annet land fordi vi tror at vi kan gjøre en forskjell, kan kanskje virke litt sært...., men  Gud har bekreftet for oss de tingene Han har ledet oss ut i.


May-Linn er utdannet sykepleier og jobbet i hjemmesykepleien i Sandnes og på prematuravdelingen på  sykehuset i Stavanger. Hun har  god erfaring med å føre regnskap. Og hun har jobbet som frivillig i menigheter  med barne og ungdomsarbeid siden hun selv var ungdom.


Arvid er utdannet elektriker og har jobbet som lyd  og lysteknikker, ungdomspastor, dagligleder og andre lederjobber i tillegg til frivillig arbeid i menighet fra ung alder.

I Sandnes hvor vi bodde hadde vi hus, hage og veldig god utsikt i en gate hvor barna trivdes aldeles godt med masse venner. Nær Kristiansand i sør bygde vi oss et hytte med bare 50m til sjøen. Vi følte Guds kjærlighet og velsignelse, selv da Gud ba oss om å selge alt sammen for å flytte og jobbe fulltid i tjeneste for Han i Europa.     

Hawaii og Kina


Vi visste Gud kalte oss til Europa, men ikke hvor... Løsingen ble en Disippel Trenings Skole på Hawaii og med outreach til Hong Kong/ Kina med Ungdom i Oppdrag. Der ledet Gud oss spesifikt til Paris. Den historien ønsker vi å fortelle deg, fordi det viser så mye av Guds karakter. Når vi stoler på Han, så leder Han oss, men det er hele tiden vårt valg å følge Han. Han presser oss ikke til noe, Han vil oss bare det beste og ønsker å lede oss inn i det Han har for oss. Det gjør ikke at vi er bedre kristene enn andre som tror på Gud. Men  vi har fått erfare at det Gud har lovet i bibelen er sant og Han har massevis av gleder å føre oss inn i. Den reisen med Gud kan vi anbefale alle!


Denne historien er litt lengre, så trykk på linken under for å komme til historien hvordan Gud ledet oss til Paris

Paris misjon


Hvem er vi? Og hvordan skal vi kunne tro at Gud leder oss? På reisen så langt har Gud gitt oss en masse bekreftelser og det er mange mirakler som gjør at vi forsatt bor i Paris.   Janteloven som tynger Norge er vi heller ikke fri i fra, det er lett å tenke - Men,  hvem er vi som kan tro noe slikt om oss selv.

Vi er fullt overbevist om at Gud elsker alle mennesker og at Han ønsker at alle skal få en reel mulighet til å tro på Han. Vi har ingen våpen eller tvang som driver oss, men Guds fullkomne kjærlighet. Og det er det eneste vi også ønsker å dele med den store verden, som ikke er så stor likevel,  Guds kjærlighet til oss mennesker, at det er frelse for den som tror og tar imot.

Gud har gitt oss en stor visjon der vi også ønsker å hjelpe andre ut i det kall Gud har gitt dem.  Denne visjonen og dette arbeidet kan du lese mer om på Jesus 2 Europe sine hjemmesider.   

Følg familien Aasen på Facebook